Jul- og Nytårsmenu

Julefrokost

Lad os stå for julefrokosten på Ansager Hotel eller bestil den med hjem!

Menuvalg:

🎄2 slags sild med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers

🎄Smørstegt rødspættefilet med citron og remoulade

🎄Røget laks med ægge stand og asparges

🎄Æg pyntet med rejer og kaviar

🎄Tarteletter med høns i asparges

🎄Lun leverpostej med champignons og bacon

🎄Frikadeller med julekål og surt

🎄Julesalat med rødkål, appelsiner og valnødder

🎄Ribbensteg med rødkål

Dessert: der kan vælges max 1 dessert

🎄Ris à la mande med kirsebærsauce

🎄3 slags oste med sød og sprødt

 

Priser:

5 retter (inkl. dessert):

🍽I huset: 295,- pr. person (min. 25 kuverter)

🍽Ud af huset: 225,- pr. person (min. 10 kuverter)

 

7 retter (inkl. dessert):

🍽I huset: 395,- pr. person (min. 25 kuverter)

🍽Ud af huset: 295,- pr. person (min. 10 kuverter)

📅Julefrokost kan bestilles fra d. 11/11 helt frem til d. 23/12.

📞Ring til os på 75297050 eller send en mail til reception@ansagerhotel.dk 🎅✨

­­­­­­­­­­­­Nytårsmenu

Forberedt nytår menu lige til at varme og servere.

Forret:

Ærtesuppe med kammusling og champagne. Hertil hjemmebagt brød og smør

eller

2 stk. tarteletter med høns i asparges

Hovedret:

Helstegt oksemørbrad med kartoffelsouffle, lynstegte broccolini, nytårssalat og cremet pebersauce

Dessert:

Baileys cheesecake i glas Karamelliseret brownie

Pris kr 365,- pr kuvert

­­­­­­­­­­­­Børne Nytårsmenu

Forret:

Nachos med cheddar, mild salsa og cremefraiche

eller

1 stk. tartelet

Hovedret:

Byg selv burger med bøf, grove fritter, salat, tomat, agurk, samt ketchup og mayo

Dessert:

Pandekager med flormelis, chokoladesauce og bær

Pris kr 165,- pr kuvert

 

Min. 2 kuverter

Bestil senest d. 23/12 på tlf. 75297050 eller e-mail reception@ansagerhotel.dk.

Afhentes ved køkkendøren d. 31/12 fra kl. 11:00 til 13:00.

Betaling: Kontant (gerne aftalt) eller dankort.

Maden leveres klar til opvarmning –nem vejledning medfølger.

Vinmenuen kan tilkøbes

Skynd jer – vi tager forbehold for udsolgte menuer! ❤️

Nytårs Vinkasse Konfettikugle kontur

Bestående af 6 flasker sammensat nøje til årets Nytårsmenu.

Til droningens nytårstale 1flaske Celaya Bayanegra tør mousserende vin. Dejlig frisk, velegnet som starter eller som ledsager til hele middagen.

Til forret 2 flasker Las Acquias er lavet på 100% Sauvignon Blance. Den har en fantastisk Bouquet af frisk frugt. Den er sprød og lækker i sin smag, fortrindelig og perfekt til fisk.

Til hovedretten 2 flasker El Cipres Malbeck Argentina har en dyb rød farve, dufter fantastisk duft og har meget fyldig smag.

Til desserten 1 flaske Domaine Salvat Dessert er en fantastisk dessertvin. Dens smag og fylde overgår langt en ordinær portvin.

SKARP NYTÅRSPRIS KUN KR. 995,-